DU ER ALTID VELKOMMEN TIL EN UFORPLIGTIGENDE SNAK

 

Jeg sætter gerne flere ord på, hvad jeg kan, så at vi i fællesskab kan vurdere, om jeg kan hjælpe dig og din virksomhed godt på vej.

 

Et godt match starter med en god dialog og forventningsafstemning, så ring, skriv eller brug kontaktformularen til højre, så glæder jeg mig til at høre mere om din konkrete problemstilling.

Kontakt

 
 
 

GO AGILE

Om du er en større eller mindre virksomhed. Global eller pæredansk. Nystartet i agile eller brug for at tage det til next-level? Lyst til at dyrke agile og scrum som din primære metode, eller måske bare bruge det som krydderi? Uanset behov, kan jeg hjælpe jeres virksomhed videre.

Kontakt mig for at vi kan sammensætte en skræddersyet løsning til lige netop jeres behov. Jeg kan bidrage med 1:1 sparring, undervisning, daglig facilitering, samt kaste lys over jeres udfordringer og styrker, så at I fortsat kan udvikle jeres måder at arbejde på.

If there is no struggle, there is no progress

KORT FORTALT

 

 

  • 13 års erfaring - inklusiv agile og implementering

 

  • 8 års erfaring som underviser

 

  • Erfaring fra mellemstore og store danske og internationale virksomheder

 

  • Dansk og Engelsk flydende

ANDRE SIGER

 

 

"Nina er meget tillidsvækkende og det er tydeligt, at hun formår at tilgå også svære problemstillinger på en respektfuld og løsningsorienteret måde... Jeg har kun godt at sige om samarbejdet med Nina og jeg ville til enhver tid springe til for chancen for at arbejde sammen med hende igen.”

 

- Tanja, Agile Projektleder

KONTAKT

Århus

+45 61675455

Konsulentfirma v/Nina Lilholt / CVR-nr. DK39269988